Mascus App valmis!

0

Nüüd saad otsida kasutatud masinaid ka mobiilis!

Oleme valmis saanud Mascus – Kasutatud masinate appi. Meie app on saadaval tasuta ja töötab nii Apple kui Android seadmetes. Lae alla Mascus App kas App Store või Google Play lehelt ja näed kohe üle 400 000 kuulutuse kasutatud ehitus-, põllumajandus- ja metsandusmasinate ning tõstukite, veokite ja paljude muude seadmete kohta. Meie appi abil on Mascus alati vaid kliki kaugusel.

Mobiilid on muutunud meie elu lahutamatuks osaks nii piletite ostmisel kui hotellide broneerimisel ja nüüd ka rasketehnika leidmisel. Aina rohkem kasutajaid jõuab Mascus lehele mobiilse seadme kaudu – 2018 oli mobiilsete seadmetega kasutajaid lehel rohkem kui arvutitega kasutajaid. Seega oli igati loogiline samma tuua välja Mascus app, et kasutajate elu mugavamaks teha.

Meie app sisaldab mitmeid omadusi, mis teevad kasutatud maisnate otsimise ja ostmise ning müümise lihtsaks ja kiireks. Vali üks kuuest masinate kategooriast (Transport, Põllumajandus, Ehitus, Metsandus, Materialjalikäsitlus, Kommunaalhooldus) ja leia kohe vastavaid masinaid.

Mascus App screenshoots 1
Otsi kaustatud masinaid ja võta ühendust müüjatega

Kas otsid kasutatud Case IH traktorit, mis on toodetud peale 2015 aastat?Meie detailne otsing võimaldab tulemusi filtreerida kategooria, margi, mudeli, hinna, aasta, asukoha ja muude parameetrite järgi.

Võta müüjaga ühendust helistades või saates e-maili otse apist

Kui oled leidnud sobiva masina, siis on väga lihtne müüjaga ühendust võtta otse Mascus apist.

Kas tahad saada teavitusi iga kord kui teatud masinate kuulutusi lisatakse? Salvesta otsing ja lülita sisse teavitused ning app annab uutest kuulutustest kohe teada. Otsingu salvestamiseks kliki Salvesta otsing nuppu. Salvestatud otsinguid saad hiljem igal ajal muuta.

Lisa lemmikuid, jaga kuulutusi ja loo teavitusi

Kui leiad, et Mascus app on kasulik, siis oleme tänulikud, kui lisad hinnangu AppStore või Google Play lehtedel ja jagad seda kolleegide ja sõpradega. Anna meile ka tagasisidet, kui on täiendvaid ideid.

Sotsiaalse meedia jagamine:
FacebookTwitterLinkedIn

Lisa kommentaar