Betooni- ja kivipurustid Mascuses

Betooni- ja kivipurustid Mascuses

0

Betooni- ja kivipurustid on spetsiifilised seadmed, mida kasutatakse ehitus- või lammutussektoris. Kivipurustid on kasutusel karjäärides ja kaevandustes looduslike kivide purustamiseks, betoonipurustid lammutustöödel betoonist konstruktsioonide ja elementide purustamiseks. Õigesti valitud betooni- ja kivipurustid töötavad väga hästi ka äärmuslikes töötingimustes  

Erinevaid purusteid pakuvad mitmed tootjad: PowerScreen, Sandvik, Svedala, Terex, FaboJBS, Kinglink, Kleemann, Liming, McCloskey, Metso, Minyu, White Lai ja mitmed teised. Tuntud tootjate purustid on kvaliteetsed, töökindlad ja vastupidavad ning nõuavad vähe kuluosade vahetamist. Purusti valimisel tuleb tähelepanu pöörata selle tüübile, võimsusele ja suurusele. 

Peamised purustite tüübid on: statsionaarne purusti, teisaldatav purusti, mobiilne purusti ja ekskavaatorile kinnitatav purusti. Statsionaarsed purustid on kasutusel kohtades, kus on suur kogus purustatavat materjali pikemaks ajaks, teisaldatav purusti on ratastel alusele, näiteks haagisele paigaldatud statsionaarne purusti, mobiilne purusti on varustatud roomikutega ja seega võimeline ise ühest töökohast teise liikuma. Ekskavaatori lisaseade betooni purustamiseks on kasutusel lammutustöödel ja võimaldab lammutatavaid betoonelemente kohapeal lahti võtmiseks purustada. Ekskavaatorite lisaseadmeid on mitmeid erinevaid tüüpe ja suuruseid, lisaks lammutamisele saab nendega ka purustada väiksemaid materjalikoguseid kiiresti ja lihtsalt igas töökohas.

Sobiv purusti valitakse töödeldava materjali kõvaduse, tükkide suuruse ja koguse järgi, arvestades nii purusti kaalu, võimsust kui ka töökiirust. Oluline on ka vajalik purustatud materjali tükkide suurus, mis võib olla vahemikus 80-200 mm, 20-80 mm või 2-20 mm. 

Mascuse valikust leiab suure hulga erinevaid kasutatud betooni- ja kivipurusteid paljudelt tootjatelt. Näiteks Sandvik on Rootsi tootja, mis ei ole spetsialiseerunud ainult ehitusele ja kaevandamisele, vaid toodab ka metalli lõikamise vahendid, roostevabast terasest tooteid, kütte elemente ja palju muud. Sandvik purustid on tuntud töökindluse, vastupidavuse ja mugavate juhtpaneelide poolest. 

Soome purustite tootja Metso on aja jooksul ära ostnud mitmeid erinevaid masinate ja seadmete tootjaid, näiteks Rootsi Svedala, mis on võimaldanud kokku panna täieliku seadmete valiku väga erinevate purustamis- ja sõelumistööde jaoks. 

Hiina tootja Liming on eelkõige tuntud suure võimsusega statsionaarsete purustite tootjana. Nende toodete puhul hinnatakse lihtsat disaini, sujuvat tööd ja madalaid hoolduskulusid.

Mascus valikust leiab sobiva kasutatud purusti igasuguse töö jaoks. Ostes tuntud tootjate kasutatud purusti Mascusest säästate raha, kuid ei pea tegema kompromisse seadmete kvaliteedis ja vastupidavuses.

Sotsiaalse meedia jagamine:
FacebookTwitterLinkedIn

Lisa kommentaar