Kõige nõutumad kasutatud ekskavaatorid 2020 esimesel poolaastal

0

Ekskavaatorid on Mascuses kõige populaarsemad ehitusmasinad, hetkel on neid müügis 27 000. 2020 esimesel poolaastal on saadetud peaaegu 40 000 e-maili päringut erinevate kasutatud ekskavaatorite ostmiseks. Kõikidest kasutatud ehitusmasinate ostupäringutest moodustavad ekskavaatorite päringud 33%.

Mascuses on suur valik erinevat tüüpi ja suurusega ekskavaatoreid, mis sobivad väga mitmesugusteks töödeks, nii kaevamiseks, jäätmekäitluseks, kaevandamiseks, lammutamiseks ja veel paljudeks muudeks töödeks. Roomikekskavaatorid moodustavad 44% kogu ekskavaatorite nõudlusest, neile järgnevad 28% miniekskavaatorid ja ratasekskavaatorid 16% kogunõudlusest.

Kasutatud seadme ostmisel on selle tootja üks olulistest faktoritest otsuse tegemisel. Ehitusmasinate äris teavad kõik väga hästi tähtsamaid ja usaldusväärsemaid tootjaid. Kui tootja eelistus ei ole päris kindel, siis allpool on Mascuse andmete põhjal reastatud esimesel poolaastal eri riikides kõige eelistatumad 3 ekskavaatorite tootjat.

Top ekskavaatorite margid Lääne -Euroopas

Caterpillar ekskavaatorid tunduvad olevat üldiselt kõige eelistatumad Lääne-Euroopas, kuna päringutest 15% on tehtud just nende kohta. Hitachi on teisel kohal 13% päringutega selles regioonis.

Järgmised ostjate eelistatud margid on: Volvo (9%), Komatsu (8%), Kubota (7%), Takeuchi (6%), ja JCB (6%).

Lääne-Euroopast tuleb kokku 48% kõigist kasutatud ekskavaatorite päringutest Mascuses.

Top 3 kasutatud ekskavaatorite marki Lääne-Euroopas

Top ekskavaatorite margid Põhjamaades ja Baltikumis

Põhjamaades & Baltikumis on Volvo väga tugeval positsioonil, saades koguni 23% kõigist ostupäringutetst, olles esimesel kohal kõigis riikides peale Läti, kus kõige eelistatumaks margiks on Kubota. Järgmistel kohtadel ostueelistustes on Hitachi (9%) ja Caterpillar (8%).

Ostjad Põhjamaades ja Baltikumis teevad 13% kõigist kasutatud ekskavaatorite päringutest Mascuses.

Top 3 kasutatud ekskavaatorite marki Põhjamaades ja Baltikumis

Top ekskavaatorite margid Ida-Euroopas

Top 3 marki Ida-Euroopas saavad sarnaselt Lääne -Euroopaga üle kolmandiku kõigist ostupäringutest. Selles piirkonnas on JCB tõusnud kolmandale kohale saades 10% päringutest, teisel kohal on Volvo (11%) ja ka siin on esimesel kohal Caterpillar, mis saab 15% kõigist Ida-Euroopa ekskavaatorite ostupäringutest.

Ida-Euroopa päringutest järgmise kolmandiku annavad kokku järgmised margid: Komatsu (7%), Liebherr (7%), Hitachi (6%), Kubota (6%) ja Takeuchi (6%). Piirkonna eripäraks on, et Top 3 erinevates riikides on väga erinev, ükski mark ei ole domineeriv mitmes riigis.

Top 3 kasutatud ekskavaatorite marki Ida-Euroopas

Top ekskavaatorite margid USA-s

USA päringute järgi on kõige populaarsemad kasutaud ekskavaatorite margid: Caterpillar (32%), Komatsu (12%), Hitachi (10%) ja Doosan (9%).

Top 3 kasutatud ekskavaatorite marki Põhja-Ameerikas
Sotsiaalse meedia jagamine:
FacebookTwitterLinkedIn

Lisa kommentaar