Turuülevaade: Euroopa kasutatud masinate turg Q1 2021

0

Meie kõige uuem raport “Ritchie Bros. Used Equipment Market Trends Summary”, on avaldatud ja selle saab tasuta alla laadida postituselõpus oleva lingi abil. Raportis vaatame roomikeskavaatorite, rataslaadurite, kombainide ja traktorite turgu. Võrdleme kuulutuste hulka Mascuses ja samade masinate müüki Ritchie Bros. oksjonitel. Allpool mõned näited raportist.

Roomikekskavaatorite kuulutuste arv 2021 esimeses kvartalis vähenes võrreldes eelmise aastaga. Pandeemiast tingitud olukorra muutumine ja uute masinate tarnete hilinemine on toonuid kasutatud masinatele ostjaid juurde. Roomikekskavaatorite ostupäringud olid 2021 aasta alguses kasvamas, telefonipäringuid oli 111% ja e-maili päringuid 26% rohkem kui eelmisel aastal.

Roomikekskavaatorite kuulutuse arv Mascuses

Kõige populaarsemad roomikekskavaatorite margid olid Caterpillar, Hitachi ja Volvo, neile järgnesid Komatsu ja Doosan. Kõige rohkem päringuid tehti Suurbritanniast, Holaandist, Saksamaalt, Rootsist ja Poolast.

Ritchie Bros. Euroopa oksjonitel müüdi olulislet rohkem roomikekskavaatoreid kui 2020 sama aja jooksul. Kõige müüdumad margid olid Caterpillar, Komatsu ja Hitachi. Keskmine müügihind tõusis 39 858 euroni, aasta varem oli see 32 239 eurot. Väga palju masinaid müüdi Euroopast väljapoole. Müüdud masinatest 27% jäi samasse riiki, 61% müüdi mujale Euroopas ja 12% läks Euroopast välja.

Roomikekskavaatorite müük Ritchie Bros. Euroopa oksjonitel

Raportist leiab veel infot roomikekskavaatorite kohta ja samasugust infot rataslaadurite, traktorite ja kombainide kohta. Kindlasti tasub raport alla laadida ja läbi lugeda.

AVA RAPORT

Sotsiaalse meedia jagamine:
FacebookTwitterLinkedIn

Lisa kommentaar