Kõige populaarsemad ekskavaatorid Mascuses

0

Ekskavaatorid on kõige populaarsemad masinad Mascuses, need moodustavad 35% kõigist kasutatud seadmetest. Ekskavaatorite populaarsuse ja nõudluse tingib nende tõhusus ja funktsionaalsus, kuna neid saab kasutada mitte ainult kraavide, vundamendi süvendite, tiikide jms kaevamiseks, aga ka puistematerjalide laadimiseks, põllumajandustöödeks või maavarade kaevandamiseks. 

Mascus pakub väga suurt valikut erinevat tüüpi ja suurusega ekskavaatoreid, mis sobivad plaanitava töö iseloomuga: nii kaevandamiseks, lammutamiseks, süvendamiseks kui ka muudeks töödeks. Roomikekskavaatorite nõudlus kõigist ekskavaatoritest on 44%, miniekskavaatorite nõudlus on 28% ja ratasekskavaatorite osa 16%. Ekskavaatori valimisel on üheks oluliseks teguriks masina tootja. Mascusele laekunud päringute arvu järgi on populaarseimad ekskavaatorite tootjad Caterpillar, Hitachi, Volvo, Komatsu, Kubota, Takeuchi ja JCB. Nii roomik- kui ka ratasekskavaatorid on Mascuses esindatud väga suurel hulgal, kokku on pakkumisel üle 20 000 ekskavaatori.

Ekskavaatorid: Mis tüüp valida?

Paljud tootjad pakuvad mitut tüüpi seadmeid: roomikekskavaatorid ratasekskavaatorid, miniekskavaatorid ja pika noolega ekskavaatorid.

Roomikekskavaatorid

Roomikekskavaatorid koosnevad roomikutel alusvankrist ja pealisehitusest, kus asuvad kabiin, mootor ja nool koos tööorganiga, milleks tavaliselt on kopp. Roomikekskavaatoritel võivad olla väga erineva pikkuse ja laiusega roomikud, sõltuvalt pinnasest, millel on vaja tööd teha. Mida pehmem on pinnas, seda laiemaid roomikuid on vaja kasutada, kõvemal pinnasel on otstarbekamad kitsad roomikud.

Roomikekskavaatoreid hinnatakse nende suure jõudluse, madala pinnase surve ja suurepärase kohanemisvõime tõttu väga erinevates töötingimustes.

Populaarseimad roomikekskavaatorid on:

Hitachi. Jaapani ettevõte, mis on alates 1910. aastast valmistanud erinevaid seadmeid ja nende komponente. Hitachi pakub terviklikke lahendusi mitte ainult masinate tootmisel ja müügil, vaid ka mitmesuguste hooldusteenuste osutamisel. Hitachit hinnatakse turul väga laia masinate ja seadmete valiku tõttu – erinevat tüüpi ja suurusega masinad aitavad teostada väga erinevaid töid.

Kui te ei vali ekskavaatorit kõige populaarsemate tootjate seast, siis leiab Mascuest ka paljude teiste tootjate masinaid. Roomikekskavaatorid Mascuses saate vaadata siit.

Ratasekskavaatorid

Ratasekskavaatorite pealisehitus on sarnane roomikekskavaatorite omale, kuid roomikutel alusvankri asemel on ratastel alusevanker, mis on oma ehituselt keerulisem. Ratasekskavaatorite eeliseks on võimalus sõita ka kõvakattega teedel ja vajadusel seal teha erinevaid töid.

Populaarseimad ratasekskavaatorid on:

  • Caterpillar. Alates 1906. aastast tegutsenud tootja, mis täiustab pidevalt oma tootmistehnoloogiaid, teeb uuendusi, laiendab valikut ja seda peetakse ekskavaatorite tootmise valdkonnas üheks juhtivaks ettevõtteks. Caterpillar on suurim ehitus- ja kaevandusseadmete tootja, kes on väga palju investeerinud tipptasemel tehnoloogiasse. Caterpillari ratasekskavaatoritel on suur nõudlus põllu-, metsamajandus-, ehitus-, jäätmekäitlus- või kaevandustöödel.

Caterpillar ratasekskavaatorid Saadaval on lai valik erinevaid mudeleid: M315, M318, M313, M322 jt.

  • Volvo. Rootsi sõidukite seadmete tootja, kes tarnib kvaliteetseid tooteid alates 1911. aastast. Volvo valikus on nii ekskavaatorid, kui ka väga nõutud rataslaadurid. Kõrged kvaliteedistandardid on ühendatud funktsionaalsuse, praktilisuse ja mugava juhtimisega.

Volvo ratasekskavaatorid Saadaval on lai valik erinevaid mudeleid: EW160, EW140, EW180, EWR150 jt.

  • Komatsu. Jaapani ettevõte, mis on tootnud usaldusväärseid ehitus- ja kaevandusseadmeid alates 1917. aastast – ekskavaatorid, laadurid, buldooserid jne. Komatsu tugevus seisneb pidevas arendamise ja täiustamise poole püüdlemises. Aastate jooksul on Komatsu üles ehitanud 22 edukat tehast, kus töötab ligi 40 000 oma ala spetsialisti. See võimaldab ettevõttel pakkuda üha kaasaegsemaid tehnilisi lahendusi.

Komatsu ratasekskavaatorid Saadaval on lai valik erinevaid mudeleid: PW160, PW180, PW98, PW148 jt.

Kui te ei vali ekskavaatorit kõige populaarsemate tootjate seast, leiab Mascuses ka paljude teiste tootjate masinaid. Ratasekskavaatorid Mascuses.

Miniekskavaatorid

Miniekskavaatoreid iseloomustab vastupidavus, tootlikkus ja säästlikkus. Piisavalt võimsad, kuid samas ökonoomsed mootorid vastavad kõige rangematele ELi heitgaaside standarditele. Miniekskavaatorid on mitmekülgsed, mugava juhikabiiniga ja töötavad vaikselt. Tuntud tootjate – Kubota, Takeuchi ja JCB – miniekskavaatoritel on hõlpsasti ligipääsetavad hoolduspunktid. 

Roomikekskavaatorid, ratasekskavaatorid, miniekskavaatorid ja muud tüüpi ekskavaatorid – kõiki neid leiab laias valikus Mascusest.

Igat tüüpi ekskavaator tuleb valida vastavalt tehnilistele ja tootmisparameetritele: mootori töömaht, hüdrosüsteem, kütusesüsteemi omadused, veermik, tööseade ja lisaseadmed. Mascuses on müügil ekskavaatorid, mis tagavad tootlikkuse ja suurepärased töötulemused.

Sotsiaalse meedia jagamine:
FacebookTwitterLinkedIn

Lisa kommentaar