Turuülevaade: Kõige populaarsemad masinad Mascus portaalis 2019. aastal

0

Mascus sisaldab üle 400 000 kasutaud rasketehnika kuulutuse, mis on jagatud kuude kategooriasse: Ehitus, Põllumajandus, Transport, Materjalikäsitlus, Metsandus and Kommunaalhooldus. Iga sektori masinad on omakorda jagatud veel 15 kuni üle 20 alamkategooria vahel ja edasi isegi veel väiksemateks kategooriateks. Kõigi masina tüüpide ülevaate leiab meie Sisukord lehelt.

Lisaks masinate kategooriatele on kuulutused meie lehel jagatud ka kõigi esindatud markide kaupa.

Vaatasime üle, millised olid 2019 aastal kõige populaarsemad masinad kõige vaadatumate kuulutuste, kõige otsitumate masinate ja markide kaupa e-mailiga saadetud ostusoovides ja kõige müüdumad masinad eemaldatud kuulutuse järgi.

Kõige vaadatumad masinad

Traktorid olid otsingutes ja vaadatud kuultustes 2019 aastal kindalt esimesel kohal. Teisel kohal olid roomikekskavaatorid, olles samas traktoritest 3 korda vähem otsitud. Kolmandale kohale jäid samuti ehitusmasinad, kategooriast rataslaadurid.

Kõige müüdumad masinad

Pole üllatus, et ka müüdumate maisnate hulgas olid traktorid ja roomikekskavaatorid vastavalt esimesel ja teisel kohal, arvestades eemaldatud kuulutste arvu, mis on enamasti kinnituseks, et masin on müüdud.

Kuigi kaubikud olid vaadatavuselt alles 19 kohal, on need müügi arvestuses kolmandad.

Kõige otsitumad masinad

Arvestades ostusoovidega saadetud e-mailide arvu, olid kõige otsitumad masinad Mascus portaalis 2019. aastal roomikekskavaatorid. Neile järgnesid traktorid, rataslaadurid ja veel kolme ehitusmasinate kategooria masiand: miniekskavaatorid, ratasekskavaatorid ja ekskavaatorlaadurid.

Kõige otsitumad rasketehnika margid

Kui vaatame kõige otsitumaid marke, siis esimesel ja teisel kohal on Caterpillar ja Volvo, neile järgnevad JCB, Komatsu, John Deere ja Mercedes-Benz, kuid neid marke otsiti juba poole vähem kui Caterpillar ja Volvo masinaid.

Sotsiaalse meedia jagamine:
FacebookTwitterLinkedIn

Lisa kommentaar