Usaldusväärsed sadulveokid

Usaldusväärsed sadulveokid

0

Veoautod on vajalikud erinevate kaupade kiireks, efektiivseks ja mugavaks transpordiks. Veoautod  erinevad  suuruse, kandevõime ja mootori võimsuse poolest, saadaval on nii uued kui kasutatud veoautod. Mascuse valikus olevad kasutatud sadulveokid on kvaliteetsed, efektiivsed ja parima hinnaga.  Lisaks sadulveokitele leiab Mascusest ka kasutatud kallureid, erineva pealisehitusega veoautosid, väikeveokeid, kaubikuid ning veokite varuosi.

Sadulveoki valimisel on oluline pöörata tähelepanu mootori võimsusele, veoskeemile, kabiini suurusele ja selle varustusele. Usaldusväärsete tootjate sadulveokid on tõhusad ja pikaealised, mis kompenseerib nende kõrgema hinna. Kui sadulveokit on vaja kasutada hooajaliselt, siis on otstarbekas osta kasutatud veok, samas veendudes, et selles kasutatav tehnoloogia võimaldab seda kasutada veel mitmeid aastaid.

 Populaarseimad sadulveokid

Kaasaegsed sadulveokid on ehitatud terasest jäigale raamile, mis peab vastu terve veoki eluea. Sadulveokitel on enamasti kasutusel diiselmootorid töömahuga 11 kuni 14 liitrit ja võimsusega kuni 500 hj või ka üle selle. Heaperemeheliku kasutamise ja korraliku hooldusega võivad sadulveokid sõita ilma suurema remondita 2 miljonit kilomeetrit ja vahel isegi rohkem.

Scania sadulveokid

Kasutatud Scania sadulveokid sobivad nii suurteks kui ka väiksemateks töödeks, neid kasutavad nii väga suured ka eriti väikesed ettevõtted. Kasutatud Scania sadulveokite puhul hinnatakse nende usaldusväärsust, stabiilset disaini ja võimsaid mootoreid. Need sadulveokid on ökonoomsed, säästes kütust ja nende konstruktsioon võimaldab ilma remondita suurt läbisõitu. Hästi manööverdavad ja mugavad kasutatud Scania sadulveokid tagavad mitte ainult tõhusa, vaid ka meeldiva tööprotsessi.

Volvo sadulveokid

Volvo sadulveokid on ökonoomsed, töökindlad, võimsa  mootoriga ja kabiini lihtsat sisenemist võimaldava disainiga. Volvo sadulveokid sobivad nii pikkade kui lühemate sõitude jaoks. Volvo kasutab käiguvahetussüsteemi, mis võimaldab enne tõusu kiirust koguda ja sellega tõusude ületamisel kütust säästa. Volvo teeb pidevalt märkimisväärseid jõupingutusi, et vähendada sadulveokite ülalpidamiskulusid  ja saavutada maksimaalne kokkuhoid.

Mercedes-Benz sadulveokid

Mercedes-Benzi sadulveokid on loodud säästlikult sõitmiseks, olenemata sellest, kas roolis on kogenud professionaalne või algaja juht. Mercedes-Benzi sadulveokid on tehnoloogiliste uuenduste esirinnas, neilt võib alati leida kõige uuemaid lahendusi.

DAF sadulveokid

DAF sadulveokid on tehnoloogiliselt uuenduslikud veokid, millel on kõrgel tasemel mugavus, ohutus, kütusesäästlikkus, hoides sellega kokku kulusid ja säästes keskkonda. 

 Kogenud juhtide sõnul ei ole uuematel sadulveokitel olulisi puuduseid, kuna tootjad on suutnud pikkade  aastate jooksul need kõik parandada ja võtta arvesse autojuhtide vajadusi. Sobiva mootori valimisel taluvad sadulveokid mistahes koormuseid, neil on suurepärased rooli- ja pidurisüsteemid. Suured ja mugavad ergonoomilised kabiinid suurendavad autojuhi töö efektiivsust ja võimaldavad neil teel olles korralikult välja puhata. Kõige uuemad sadulveokid, mis on varustatud kõige kaasaegsemate ja täiuslikumate süsteemidega ei ole kahtlemata odav investeering. Kui sadulveoki hind on väga oluline, siis on soodsamaks lahenduseks kasutatud sadulveokid. Kasutaud sadulveokite hinnad võivad väga suures ulatuses varieeruda, kuid Mascusest leiab igale vajadusele sobiva masina.

Sotsiaalse meedia jagamine:
FacebookTwitterLinkedIn

Lisa kommentaar