Kõige populaarsemad kasutatud veokid

0

Kas vajate kasutatud veokit? Kas püüate otsustada, milline kaubamärk ja mudel valida? Miks on mõned mudelid väga populaarsed ja kiirelt müüdud?

Kasutatud veokid: mis teeb need ostjatele atraktiivseks?

Üsna tihti eelistatakse kasutatud veoautosid, nii piiratud rahaliste võimaluste pärast, samas ka veokite pikaealisuse ja töökindluse tõttu. Majanduslikult paremal järjel olevates Euroopa riikides müüdavad kasutatud veokid (nagu muud sõidukid) on väga heas tehnilises seisukorras, samuti on sõidukite valik laiem ja nende transportimine soovitud asukohta väga lihtne. Kui vajate kasutatud veoautot, siis tasub kindlasti Mascus’e pakkumisi ära kasutada.

Millised kasutatud veokid on kõige populaarsemad?

Scania, Volvo ja Mercedes on ühed kõige populaarsemad kasutatud veokid. Tootjate valikus on lisaks kasutatud veokitele ka kallureid, väikeveokeid, kallurhaagiseid ja muid masinaid. Kõigepealt vaatame siiski kasutatud veokeid.

Scania veokid

Scania R-seeria on loodud tööks pikamaavedudel, kus on väga oluline veoki vastupidavus ja usaldusväärsus. Topline kabiin on ruumikas ja mugav, muutes selle rahvusvaheliste vedudel tõeliseks koduks. 

Scania G-seeria veokid on hästi kohandatavad erinevat tüüpi vedude jaoks, pakkudes samas suurepärast juhitavust ja nähtavust.

Scania L-seeria on loodud tiheda liiklusega linnatänavatel sõitmiseks. Selle loomisel on arvestatud vajadusega tihti peatuda, kabinist ja väljuda ja taas siseneda ning sõidu ajal pidevalt jälgida nii kaasliiklejaid kui jalakäijaid.

Volvo veoautod

Volvo veoautode mudelid on FH, FM, FMX ja veel mitmed muud. Kõiki neist tuleks täpsemalt tutvustada, et hõlbustada sobivaima valimist.

FH veokid on mõeldud pikamaavedudeks. Need Volvo veokid aitavad optimeerida töö mahtu ja minimeerida kütusekulu ning see mudel paistab silma ka juhi mugava töökeskkonna poolest.

FM veoautod on mõeldud tiheda graafikuga vedudeks. FM veokid on väga mugavad, hea manööverdusvõimega ja suurepärase nähtavusega, mis muudavad juhi iga tööpäeva lihtsamaks ja edukamaks.

FMX veoautod on mõeldud tööks rasketes tingimustes. Kui kõige raskemate ülesannete täitmiseks on vaja tööriista nii maanteel kui ka väljaspool seda, siis on see mudel asendamatu. Lisaks on seda mudelit väga lihtne kohandada erinevate töötingimuste jaoks.

Mercedes veoautod

Mercedes veokite mudelid on mõeldud erinevate vedude jaoks. Actros on eelkõige sobilik pikamaavedudeks, samas need kasutusel ka suuremate koguste jaotusvedudel.

Mercedes Arocs on eelkõige loodud ehitusvedudeks ja muudeks vedudeks kõige raskemates tingimustes. Arocsi baasil on võimalik ehitada nii kallureid, betooniveokeid, metsaveokeid ja palju muid erilahenduis nõudvaid veoautosid.

Mercedes Atego on peamiselt mõeldud linnasisesteks jaotusvedudeks, samas saab seda kasutada ka kergemate ehitusvedude puhul. Atego on ka väga levinud näiteks autode puksiirveokina.

Lisaks raskeveokitele pakub Mercedes ka Sprinteri baasil kergveokeid, samuti kaubikuid ja väikebusse.

MAN veoautod

MAN TGX mudel on mõeldud nii transpordiks maanteel  kui ka ehitusvedudeks. Veoki on väga hea sõidumugavus, mootoril suur pöördemoment ja samas madal kütusekulu.

TGL mudel on sobiv väga erinevate ülesannete jaoks ning saab hakkama nii kruusateedel, metsaradadel kui ka järskude nõlvade ületamisel. TGL on suure kandevõimega, kuid samas väikese kütusekuluga, lisaks väga hea manööverdusvõimega, mis on kasuks nii ehitusplatsidel kui linnatänavatel.

Mascus pakub suurt valikut väga erinevaid kasutatud veoautosid ja kindlasti leiab siit iga töö jaoks sobiva veoki.

Sotsiaalse meedia jagamine:
FacebookTwitterLinkedIn

Lisa kommentaar