Kõige populaarsemad forwarderid Mascuses

Kõige populaarsemad forwarderid Mascuses

0

Metsad moodustavad olulise osa kogu Eesti territooriumist – umbes 53%, seega on metsandus majanduses väga oluline sektor. Puidu käitlemine, väljavedu ja töötlemine on pidevalt arenemas, samuti on pidevalt uuenev ka selleks kasutatav metsatehnika – harvesterid, forvarderid, puiduhakkurid ja muud masinad. Mascus valikust leiab suure hulga kõige populaarsemate kaubamärkide  forvardereid. 

Kõige levinumad on Skandinaavias toodetud masinad, mis taluvad hästi karme kliimatingimusi  ja on mõeldud väga raskeks tööks. Populaarsemad forvarderite kaubamärgid John Deere, Ponsse, Valmet ja Rottne. 

 John Deere’i kasutatud forwarderid

John Deere forwarderid on olnud aastaid populaarseimad masinad metsa väljaveoks, neid ostetakse nii uute kui kasutatutena. Masinatel on väga mugav ja ergonoomiline kabiin, mis võimaldab töö suuremat efektiivsust ja vähendab seega sama mahu jaoks vajalike masinate hulka.

Komatsu kasutatud forwarderid

Komatsu (varasemalt ka Valmet) forwardeid on samuti tuntud ja laialt kasutusel, Valmet nime all võib leida ka üsna vanu masinaid. Uute Komatsu forwarderite eelisteks on kasutusmugavus, ergonoomiline kabiin, võimas mootor ja ülekanne ning kraana funktsionaalsus.

Ponsse kasutatud forwarderid

Ka Ponsse forwarderid on väga levinud, töötamas võib näha nii uusi kui kasutatud masinaid. Ponsse fowarderid on tuntud oma võimsuse ja funktsionaalsuse poolest ning sobivad tööks väga erinetavates tingimustes ja maastikel. 

Rottne kasutatud forwarderid

Rottne forwarderid on vähem tuntud ja levinud kui konkurentide omad, kuid neid hinnatakse võime eest kohaneda igasuguse pinnasega ning ka kasutusmugavusele ega vastupidavusele antakse kiitvaid hinnaguid. 

Kõige populaarsemad metsamasinate tootjad – John Deere, Komatsu, Ponsse, Rottne – pakuvad kvaliteetseid, vastupidavaid ja töökindlaid forwardereid. Mascuse valikust leiate erinevaid metsamasinaid, mille ostmine on aga soovitatav alles pärast tööde iseloomu ja intensiivsuse ning rahaliste võimaluste hindamist. Kasutatud tehnika on odavam kui uus, kuid võib nõuda täiendavat investeeringut remondiks. Forvarderite ja ka muu metsatehnika hinnad sõltuvad nii masina tootjast ja mudelist kui ka selle seisukorrast. 

Sotsiaalse meedia jagamine:
FacebookTwitterLinkedIn

Lisa kommentaar