Auto ostmine Saksamaalt ja teistest EL riikidest

0

Ülemaailmne pandeemia on ajendanud paljusid ostma oma autot või vähemalt sellele mõtlema, et tagada nii reisimise mugavus kui ka igakülgne ohutus. Võimalik on osta täiesti uus auto, samas võib olla otstarbekas ka Saksamaalt või mujalt Euroopa Liidu riikidest kasutatud auto hankimine. Anname ülevaate, kuidas kasutatud autot Saksmaalt osta, millised on tekkivad kulud ja kuidas leida kõige parema hinnaga kasutatud autosid.

Mis on kasutatud auto?

Enne kasutatud sõiduautode ostmise tegevuste tutvustamist tuleb selgeks teha, et tihti mõistetakse terminit “kasutatud auto” valesti kui seda samastatakse vana, defektiga või lihtsalt korrastamata sõidukiga. Sõiduk muutub kasutatud autoks, kui seda müüakse rohkem kui kuus kuud pärast kasutusele võtmist või see on läbinud rohkem kui 6000 km. Saksamaalt pärit kasutatud autod on tihti ostjate poolt eelistatud, kuna nende hinna ja kvaliteedi suhet peetakse parimaks.

Saksamaalt pärit kasutatud autod on Mascuse kasutajate seas väga nõutud ja tuntud tootjate sõidukid nagu Audi, BMW, Volkswagen, Porsche jt. on aastaid olnud populaarsuse tipus. Saksamaalt pärit BMW autosid hinnatakse lisaks suurepärastele mootoritele, töökindlale veermikule, ka nende atraktiivse lisavarustuse pärast nagu püsikiiruse hoidja, navigatsioonisüsteem, parkimisandurid, nahkistmed ja palju muud.

Samuti Saksamaalt pärit auto Audi A6 Avant on kombinatsioon töökindlusest, kaasaegsusest ja kvaliteedist. Audil on oma püsiklientide ring ja Mascus aitab seda veelgi laiendada, pakkudes heas korras Audi mudeleid, millel on hulgaliselt lisavarustust nagu nahkistmed, ksenoon esituled, multifunktsionaalne ekraan ja palju muud.

Need on vaid mõned näited, milliseid Saksamaalt pärit kasutatud autosid võib Mascuse valikust leida. Samas on Mascuses kasutatud autosid, kaubikuid ja busse ka teistest EL riikidest, seega igaüks leiame endale sobiva sõiduki.

Kasutatud autode ostmise formaalsused

Saksamaalt või mõnest muust ELi riigist autot ostes on oluline otsustada, kas sellega ise koju sõita või kasutada treileri teenust. Ise sõites on vaja kohapeal hankida registreerimisdokumendid ja ajutised numbrimärgid. Lisaks peab olema kaasas tehnoülevaatuse tunnistust, heitgaaside kontrolli dokumenti ja kindlustus. Kindlustuse poliisi kõige lühem tähtaeg on 15 päeva ja selle hind sõltub kindlustusseltside pakkumistest ja kindlustuse tingimustest. Euroopa Liidu (EL) liikmesriigist ostetud ja seal registreeritud kasutatud transpordivahendi ostmisel Eestis makse tasuma ei pea.

Saksamaalt pärit autod parimate hindadega

Parima hinna leidmine on oluline iga ostja jaoks, seetõttu püüab Mascus tagada, et auto ostmine ei oleks mitte ainult sujuv, vaid ka parima hinnaga. Kui ostate auto Mascusest, saate usaldusväärse, turvalisee ja mugava sõiduki. 

Mascus.ee

Sotsiaalse meedia jagamine:
FacebookTwitterLinkedIn

Lisa kommentaar