Upload video to used equipment listings

6 nõuannet, kuidas teha oma rasketehnikast korralik video

0

Hea tava rasketehnika müüjatele

Kasutatud traktori, ekskavaatori, veoauto või muu masina internetis müümine on tänapäeval kiire protsess, kuulutuse info sisestamine võtab aega vaid paar minutit. Ostjad näevad sisestatud kuulutust peaaegu koheselt. 

Kiirustades ei tohi aga unustada mõningaid lihtsaid asju, mis suurendaksid võimalusi masinaid veelgi kiiremini müüa. Kui olete oma kuulutusele lisanud korralikud fotod, õige hinna ja kõik olulised andmed, siis mida peaksite veel tegema?

Teie kasutatud masina internetist leidmine on esimene kokkupuude, mis on ostjal teie müüdava masinaga. Esmamulje võib kohe alguses tekitada suurendatud huvi, kuid samas võib põhjustada ka tehingu nurjumist. Videote lisamine peaks olema alati üks tegevustest masinate kuulutuste lisamisel.

Liebherr A904c rataskeksvaator, mida müüb Mascuses Ecoglobal Machinery Hispaanias

Statistika põhjal on video enim tarbitav meediasisu

Forbes andmetel on video kõige enam tarbitav ja veenvaim meedium internetis. Forbes artiklis mainitud uuringus osalejatest 79% vastas, et nende arvates on video reklaamid kõige asjakohasemad. Valdav enamus teatas, et nad eelistavad toote või teenuse kohta teavet saada pigem videot (74%) kui fotosid vaadates (13%) või artiklit lugedes (13%).

Lisaks ei soovitata COVID-19 leviku ohjeldamiseks mõeldud piirangute ajal seadmete müügiplatse üldse külastada, seega on seadmete tutvustamine video abil veelgi enam asjakohane.

Kuidas siis teha oma masinast suurepäraseid videoid veebireklaami jaoks, nii et ostjad huvituksid just teie pakkumisest ja loobuksid teiste sarnaste masinate vaatamisest?

6 nõuannet, kuidas oma rasketehnikast või veoautost korralik video teha:

  1. Leidke optimaalsed filmimise tingimused: päikeseline päev, korralik valgustus, puhas masin.
  2. Heli sisse! Proovige leida video salvestamiseks vaikne aeg ja pange mootor tööle, et ostjad kuuleksid selgelt mootori töötamist. Videole võite lisada masina kohta ka lühikese suulise tutvustuse mõne kasuliku faktiga.
  3. Soovitav on filmides kasutada horisontaalset paigutust, et saada kaadrisse võimalikult palju üksikasju; eriti just suured masinad on horisontaalsetes videotes  paremini vaadeldavad kui vertikaalsetes. 
  4. Videot salvestades liigutage kaamerat või telefoni aeglaselt, et vaatajad saaksid masinast üksikasjaliku ülevaate (vältige telefoni või kaamera väristamist või liiga kiiret liigutamist). 
  5. Mõelge video pikkusele: alla 1 minuti on liiga lühike, kuid üle 3 minuti juba liiga pikk.
  6. Põhjalik esitlus:  filmige masinat väljast kõikidest külgedest, samuti kabiini sisemust. Jäädvustage olulised üksikasjad, nagu mootor, lisaseadmed, rattad jne. Käivitage mootor ja tehke mõned manöövrid, kui ruum seda võimaldab, et jäädvustada masinat  tegevuses.

Pange telefon valmis ja filmige oma kasutatud rasketehnika reklaami jaoks üks suurepärane video!

Kas teadsite, et kuulutuste avaldamine Mascuses võimaldab teil laadida üles video oma masinast otse oma telefonist või arvutist?

Alternatiivina saate lisada lingi juba olemasolevale videole YouTube-ist või muudelt videoplatvormidelt.

Proovige kohe

Laadi video üles

Sotsiaalse meedia jagamine:
FacebookTwitterLinkedIn

Kommenteerimine on suletud.