Kõige nõutumad kasutatud traktorid 2020 esimesel poolaastal

0

Traktorid on põllumajanduses kõige levinumad masinad ja võivad olla lausa ainsad mitmekülgsed masinad erinevate tööde jaoks. Mascuses on müügis üle 16 000 kasutatud traktori. Meie statiskika järgi saadavad ostjad üle maailma iga kuu 3400 e-maili päringut kasutatud traktorite ostmiseks. Liskas teevad ostjad ka iga kuu 2300 kõnet traktorite müüjatele.

Traktorid moodustavad peaaegu poole kõigist põllumajandustehnika kohta Mascuses tehtavatest päringutest.

Traktorite nõudlus kasvab

2020 aasta esimesel poolaastal kasvas kasutatud traktorite e-maili päringute arv 51% võrreldes eelmise aasta sama ajaga.

Kui vaatame ainult aprilli, siis on näha suur muutus võrreldes eelmise aastaga. Kui ostjate huvi 2019 aasta aprillis langes 26% võrreldes sama aasta märtsiga, siis 2020 samal ajal huvi kasutatud traktorite vastu kasvas 24%.

Email contact requests for tractors on Mascus, 2019 vs 2020 trend
E-maili päringud kasutatud traktorite kohta Mascuses, 2019 vs 2020, trend

Top 10 kõige nõutumat traktori marki Mascuses

John Deere on põllumajandussektoris suur tegija ja seda on näha ka Mascuses, kus 23% traktorite nõudlusest on just sellel margil. Tihedalt kannul on 21% Massey Ferguson. Samas tuleb märkida, et John Deere traktorite pakkumisi on üle kahe korra rohkem kui Massey Fergusoni omi.

Top 10 kõige nõutumat traktori marki on samad, mis eelmisel aastal, Massey Ferguson on saanud juurde 1% nõudlust John Deere arvelt.

New Holland on kolmandal kohal 12% päringutest. Samas on CNH Industrial saanud kokku 20% e-maili päringutest oma kahe põllumajandustehnika margiga: New Holland (12%) and Case IH (8%).

Top 10 most demanded tractor brands on Mascus, Jan-Jun 2020
Top 10 kõige nõutumat tarktori marki Mascuses, Jan-Jun 2020

Edasi vaatame täpsemalt markide nõudlust erinevates regioonides ja avaldame Top 3 margid erinevate riikide kohta. Statistika põhineb ostjate (Mascus kasutajate) poolt müüjatele saadetud e-maili päringutel.

Top traktori margid Lääne-Euroopas

Top 3 traktori marki, mida eelistavad Lääne-Europa ostjad on Massey Ferguson (23% of e-maili päringutest), John Deere (22%) ja New Holland (12%).

Järgmistel kohtadel on Fendt traktorid 10% päringutest selles regioonis, järgnevad Case IH (7%), Ford (6%) ja Fiat (6%).

Top tractor brands requested by buyers from West Europe

Top traktori margid Põhjamaades ja Baltikumis

John Deere esimesel kohal ka Põhjamaades ja Baltikumis kokku, kuna on esimesel kohal Baltikumis ja Taanis ning teistes riikides teisel kohal. John Deere päralt on 22% kõigist päringutest 2020 esimesel poolaastal, kasvades 3% võrreldes eelmise aastaga, järgnevad Massey Ferguson (15%), Valtra (13%), New Holland (12%), Case IH (11%).

Top tractor brands requested by buyers from the Nordic and Baltic region

Top traktori margid Ida-Euroopas

John Deere traktorid on eelistatud Ida-Euroopa riikides, kus nõudlus on kõrgeim väljaspool USA-d: 28%. See jätab teistele markidele väiksema osa nõudlusest: New Holland (12%), Massey Ferguson (11%), Fendt (10%), Case IH (9%).

Top tractor brands requested by buyers from East Europe

Top traktorite margid USA-s ja Kanadas

Koduturul USA-s on John Deere osa e-maili päringutest 29%, mis on 10% rohkem kui Massey Ferguson (19%).

Samas Kanadas on e-maili päringute hulk võrdne, nii Massey Ferguson kui John Deere osa on 22%.

New Holland on kolmandal kohal nii USA-s kui Kanadas, saades 13% ostu päringutest.

Top tractor brands requested by buyers from the United States and Canada

Sotsiaalse meedia jagamine:
FacebookTwitterLinkedIn

Lisa kommentaar