Doosan partners with Ritchie Bros. to increase used equipment remarketing efforts in Europe

Doosan Infracore Europe alustab Ritchie Bros.-ga koostööd, et suurendada kasutatud masinate müüki Euroopas

0

Mascus ja RB Asset Solutions, Ritchie Bros. aitavad Doosan’il luua uue veebipoe, laohaldussüsteemi ja palju muud

AMSTERDAM, NL (18. November 2019) – Doosan on valinud RB Asset Solutions, Ritchie Bros. pilvepõhise SaaS lahenduse ja selle kasutatud masinate turunduse tööriistad, et toetada oma Euroopa edasimüüjate võrgustikku ja tugevdada kasutatud masinate äri. Ritchie Bros. ja RB Asset Solutions tehnoloogia abil on Doosan varem loonud uue mobiilisõbraliku veebisaidi: usedDoosan.com, mis põhineb RB Asset Solutions laohalduse tarkvaral ja masinate ülevaatuse äpil. Samuti on Mascus nüüd Doosan Europe’i eelistatud online müügipartner, et suurendada Doosani laos olevate masinate nähtavust.

“Oleme väga rõõmsad, et saame toetada oma Euroopa edasimüüjaid parima kasutatud masinate müügilahendusega ja aidata neil rohkem masinaid müüa.” ütles Gilles Bendaoud, Doosani VP Sales & Marketing. “Uus laohaldustarkvara aitab edasimüüjatel hallata oma kasutatud masinate laoseisu igal ajal ja igalt poolt. Usume, et see aitab meil luua tugevamat kogukonda ja rohkem suhtelmist edasimüüjate vahel.”

Gilles Bendaoud jätkab “Meil on olnud pikk koostöö Mascus’ega ja oleme kindlad, et selle emaettevõte Ritchie Bros., oma kohalike kontorite ja meeskondadega üle Euroopa toetab meie edasimüüjaid uute lahenduste kasutusele võtmisel.”

RB Asset Solutions pakub kohandatavaid tööriistu ja teenuseid, aidates oma klientidel paremini hallata, analüüsida ja müüa kasutatud masinaid. Doosan’i puhul sisaldavad tööriistad varade haldamise tarkvara, mis aitab edasimüüjatel lihtsalt liigutada masinaid erinevate müügikanalite vahel, nagu veebileht usedDoosan.com, edasimüüja enda veebipood ning ka mitmed Ritchie Bros. müügikanalid nagu Mascus, Ritchie Bros. Auctioneers, IronPlanet, ja Marketplace-E. Doosan’i edasimüüjatel on juurdepääs ka Doosan’i disainitud masinate ülevaatuse äpile ja erinevatele mitmekeelsetele turunduse tööriistadele.

“Doosan on rasketehnika suurtootja ja me oleme väga rahul, et nad kasutavad meie RB Asset Solutions tööriistu ja müügikanaleid ,” ütles Rickard Krøtø, Mascus COO. “Oleme teinud koostööd Doosan’i edasimüüjatega mitmeid aastaid oma Mascus Euroopa meeskonnaga, nüüd on meil võimalus koostööd tihendada ka korporatiivsel tasandil ning olla edasise arengu peamine suunaja.”

Rohkem infot RB Asset Solutions kohta leiab rbassetsolutions.com

Ritchie Bros. info:

Asutatud 1958, Ritchie Bros. (NYSE and TSX: RBA) on globaalne varade halduse ja müügi ettevõte, pakkudes klientidele lahendusi raketehenika, veokite ja muude varade ostmiseks ja müümiseks. Ettevõte tegutseb mitmetes sektorites nagu ehitus, transport, põllumajandus, energiatootmine, nafta ja gaas, kaevandamine ning metsandus ja selle müügikanalid on: Ritchie Bros. Auctioneers, maailma suurim tööstusmainate oksjonimaja, mis korraldab oksjoneid ja võimaldab ka online pakkumisi; IronPlanet, online müügikanal iganädalaste oksjonitega, pakkudes ka eksklusiivset IronClad Assurance® masinate seisukorra sertifitseerimist ; Marketplace-E, kontrollitud müügikanal, mis pakub erinevaid hinnastamise ja ajastamise võimalusi; Mascus, Euroopa juhtiv online masinate müügikanal ja Ritchie Bros. Private Treaty, pakkudes privaatselt kokkulepitavat müügivõimlaust. Ettevõte müügikanlite hulka kuulub ka RB Asset Solutions, täielik varade halduse ja müügi süsteem. Ritchie Bros. pakub ka sektoripõhiseid sptesiifilisi lahendusi nagu GovPlanet, TruckPlanet, ja Kruse Energy Auctioneers, lisaks ka finantseerimist ja liisingut läbi Ritchie Bros. Financial Services. Rohkem infot Ritchie Bros. kohta leiab lehelt RitchieBros.com.

Fotod ja videod on leitavad lehelt rbauction.com/media.

Täiendava info saamiseks võtke ühendust:

Ian Malinski
Media Relations Manager
+1.778.331.5432
CorpComm@rbauction.com

Alexander Ypeij
Communications Lead, EMEA
+31.765.242.659
aypeij@ritchiebros.com

Gauthier Dominicy
Chief Marketing Officer, Mascus
+35.850.314.2509
gauthier.dominicy@mascus.com

Investeerimise küsimustes võtke ühendust:
Zaheed Mawani
Vice President, Investor Relations
Phone: 1.778.331.5219
zmawani@rbauction.com

Sotsiaalse meedia jagamine:
FacebookTwitterLinkedIn

Lisa kommentaar